Ledende innen franchisekunnskap siden 1987 - Ring 9201 2000
Franchisekonferanse Logo 2015 1

Franchisekonferansen 2015

Franchisekonferanse logo 2015-1Endelig er Franchisekonferansen tilbake! Franchisekonferansen 2015 gjennomføres 15.oktober i Oslo. Franchisekonferansen har siden 1973 vært den faglige møteplassen for den unike franchisemetoden! Franchisekonferansen 2015 fokuserer på Franchisetakeren, en rolle og oppgave som er en absolutt forutsetning for å lykkes.

Franchisekonferansen arrangeres av Norsk Franchise Forum, en videreføring av Norges Franchise Forening som ble etablert i 1973 og har gjennomført denne tradisjonelle konferansen helt frem til finanskrisen i 2008. Målsettingen med Franchisekonferansen er og har alltid vært, å være en aktiv møteplass og faglig arena for bruk av franchisemetoden. Metoden er avhengig av at konseptet og systemet skaper verdi for kunden, for franchisetaker og for franchisegiver.

Du finner det foreløpige programmet på websidene til Norsk Franchise Forum.

Detaljert program er under arbeid og vil være på nettet i løpet av august.

NFF  starter forsiktig med å gjennomføre arrangementet i lokalene til sin samarbeidspartner Oslo Handelsstands Forening og det er derfor begrenset hvor mange vi har plass til. NFF håper på en fin blanding av franchisetakere og franchisegivere.

Meldt deg derfor på her.