Ledende innen franchisekunnskap siden 1987 - Ring 9201 2000
DSC03724

Habberstad satser på franchise!

Habberstad satser på franchise med grunnlag i Effectums posisjon som rådgiver innen franchise

DSC03724

Det er med stor tilfredshet og glede  å melde at fra 1.8 2014 er Effectum en avdeling i Habberstad. Vi har i vel to år vært samboere og samarbeidet på flere plan, et samarbeid som har fungert meget bra. Vi er også stolte av at Habberstad, som et av Norges eldste og mest seriøse konsulentfirma, velger å satse på franchise og å gjøre det ved å bygge videre på Effectums varemerke og posisjon. Habberstad har styrket bemanningen i Effectum med foreløpig en nyansatt rådgiver, Lasse Johanessen.

Avdelingen ledes av Børge Nilssen med fortsatt støtte av Sølvi. Effectum skal bla.  bruke den økte kapasiteten til å reetablere kurs og konferansevirksomheten, en virksomhet, og plattform, som er viktig i Norge for å øke kunnskapen om franchisemetoden. Den eneste undervisningsinstitusjon som har vist interesse for franchise, Handelshøyskolen BIs initiativ til studiekurs i franchise fikk for få deltakere dette semesteret, men vi arbeider videre med prosjektet.

Effectum tilbyr sine kompetanse og erfaring gjennom:

  • rådgiving
  • kurs og konferanser
  • litteratur og fagartikler
  • fordrag

Franchise er en metode som benyttes av stadig flere og behovet for økt kunnskap, systematisering og overføring av erfaring er større enn noensinne. Ikke minst for å beholde den riktige holdningen VINN-VINN-VINN, for kunde, for franchisetaker og for franchisegiver. Vi møter mulighetene med en ny versjon av vår webside effectum.no og kursplanen høsten 2014 er på plass. Sjekk ut og meld dere på. I denne omgang legger vi vekt på kurs som kan øke kunnskap hos de som møter utfordringer i hverdagen.