Ledende innen franchisekunnskap siden 1987 - Ring 9201 2000
Christmas 1

Takk for året 2015

Året 2015 har vært spennende for franchise i Norge.Christmas 1

  • Stadig flere virksomheter, på kjente og nye områder,  søker kunnskap om bruk av franchisemetoden. Det er nye virksomheter som ønsker å ekspandere og det er eksisterende virksomheter som ønsker å øke effektiviteten i eksisterende distribusjon.
  • Uttrykket «Sosial franchise» dukker opp, også i Norge. Sosiale franchising er anvendelsen av kommersielle franchising konsepter for å oppnå samfunnsnyttige endringer, snarere enn profitt. Vi har flere sosiale entreprenører som ønsker å forstå franchisemetoden og bruke den for å oppnå sine mål.
  • Norsk Franchise Forum har gjennomført den 35 Franchisekonferansen i Norge. Etter et langt opphold er NFF igjen på banen som møteplassen for franchisemiljøet i Norge.
  • Flere akademiske norske miljøer forsker på franchise. På Markedshøyskolen og Handelshøyskolen BI er det forskere som går i dybden på franchisemetoden. Vi vil, på best mulige måte, bidra til at denne kunnskapen blir kjent og diskutert.
  • Effectum fikk endelig litt konkurranse på rådgiversiden, det tok sin tid. Men vi er glade for alle seriøse krefter som øker kunnskapen om franchise.

Effectum går inn i sitt 29. virksomhetsår. Vi er glade og stolte av å ha kunne bidratt hos  mange kunder alle disse årene. Vi vil fortsatt arbeid for at våre kunder oppnår sine mål ved hjelp av vår kunnskap og erfaring i bruk av franchisemetoden. Takk for året som nå er over og vi ønsker alle en riktig god jul og et spennende 2016.

 

Leave a Reply

Hvorfor spør vi?