Ledende innen franchisekunnskap siden 1987 - Ring 9201 2000
Julehus2

God jul og et godt nytt år.

Ønsker alle mine kontakter en riktig god jul og et spennende nytt år. Tiden vi er inne i er en tid for endringer.Julehus2

Effectum har i mange år, siden 1987, bidratt til kunnskap og utvikling av franchise i Norge. Som pensjonist ønske jeg fortsatt å frem kunnskap og etisk bruk av franchisemetoden. Jeg vil gjøre det ved å engasjere meg i saker som er viktige for omdømmet for franchisemetoden. Både på vegne av franchisegivere og franchisetakere. Manglende kunnskap på begge sider fører ofte til unødvendige utfordringer. Grunnlaget ligger i tydelige roller og god kommunikasjon. Min siste artikkel peker på franchisegivers ansvar og konsekvenser. Over jul kommer franchisetakers ansvar. Til sammen blir det en god enhet.

I mellomtiden god jul og vi høres i 2018.