Ledende innen franchisekunnskap siden 1987 - Ring 9201 2000
IFA Franchise

IFA Franchise Mission

Siden oppstarten av NFF i 1973 , (Norges Franchise Forening, nå Norsk Franchise Forum) og i arbeidet med Effectums forståelse for franchise, har International Franchise Assosiation (IFA) vært enIFA franchise viktig kunnskapskilde og inspirasjon. IFA er den amerikanske franchise foreningen. En forening som består av både franchisegivere og franchisetakere i USA.

Effectum og kunder har i deltatt på flere av IFAs arrangementer. Spesielt den årlige konferansen som samler flere tusen mennesker fra hele verden, og den Internasjonale Franchisemessen i Washington. Vi har også deltatt i Norge sammen med  US. Commercial Service ved US Embassy i Oslo ved IFAs Franchise Trade Mission tidligere. Det er lenge siden sist, men nå de kommer igjen til Scandinavia, først til Oslo 19.oktober, Stockholm 20.oktober og Helsinki 22.otober.

IFAs Trade Mission er et tilbud til deres medlemmer om å bli med til utvalgte markeder for å møte potensielle samarbeidspartnere. Som franchisetakere, som Master Franchisetakere eller andre former for samarbeid. Alt bygget på grunnlag av deres eget konsept. Her blir det muligheter for å få indormasjon om de deltakende konseptene og etterpå melde seg på «speed date». Hvilke konsepter som vil delta vil ikke være klar før i slutten av august.  Se hele programmet.