Ledende innen franchisekunnskap siden 1987 - Ring 9201 2000
Kunnskap

Behov for franchisekunnskap?

Frem til 2008 gjennomførte Effectum den årlig Franchisekonferansen og et antall av fagkurs innen
franchise. Finanskrisen rammet kurs og konferanse meget hardt og alle våre forsøk høsten 2008 falt til jorden pga. manglende oppslutning. Etter den gang har kundeoppgavene tatt alt fokus for Effectums kapasitet. I samarbeidet med Habberstad har vi igjen «hodet over vannet» og får anledning til å sjekke av behovet for denne type oppdatering.

Spørsmål til mine lesere :

Er det behov for almen tilgang til franchisekunnskap via åpne kurs og seminarer?

Gode tilbakemeldinger til borge.nilssen@effectum.no belønnes med bok, hefte eller samtale etter behov. Det er også muligheter til å kommentere dette innlegget ved å skrive i feltet under.

Det har skjedd mye på franchiseområdet siden 2008. Den økonomiske uroen omkring i verden har i stor grad redusert mindre virksomheters muligheter til finansiering. Dette gjelder også franchisetakere. Det var derfor hyggelig å observere at Norges største bank, DNB har etablert en egen franchise seksjon. Vi er spente på hvordan dette vil påvirke franchise mulighetene.

Våre kunder har de siste årene bestått av større virksomheter med mange lokale enheter, tilsluttet både som egeneide og  forskjellige former for samarbeid. Felles behov for alle er kravet om å mer effektivitet og mulighetene for å hente ut stordriftsgevinster. Ikke minst har tilgjengeligheten til dataverktøy på nettet blitt tilgjengelige for flere. Dette setter større krav til konsepteier og kjedeleder, for å se mulighetene, utvikle løsninger og ikke minst implementere disse i konseptet og i den operative driften.

Vi ser i spenning frem til dialog med leserne!

 

Leave a Reply

Hvorfor spør vi?