Franchisetrender 2010

Franchisetrender 2010

I desember nummeret har de vurdert kategorier for franchisevekst neste år. De har samlet en liste på 10 franchise kategorier som er klar for vekst i 2010. Noen, som trening og senior omsorg, har gått sterkt i år og viser ingen tegn til å avta. Andre, som gourmet hamburgere og fest tjenester, er relativt nye på franchising scenen og bare begynner å vise sitt potensiale. Alle er verdt å holde et øye med i året som kommer.

Kategoriene er:

1. Omsorg for barn

Utearbeidene foreldre krever og er villig til å betale for omsorg for sine barn. Ikke alle land kan tilby offentlige løsninger og franchisetilbudene inne denne sektoren har økt voldsomt. Tilbudene inneholder elementer som pass, underholdning og undervisning.

2. Trening

Behovet for mindre og mer målrettede treningstilbud er umettelige. Franchisesystemer for kvinner, spesielle område som kickboksing, utendørs trening, jazzdans er blant mulighetene.

3. Frozen Yoghurt
Det sunne alternativet til iskrem er frossen yoghurt. Tilbake til midten av åttiårene hadde vi en bølge av konsepter for frossen yoghurt. I verden forøvrig er har trende holdt seg og øker. Vil vi igjen se den her hjemme?

4. Gourmet Burgers

Hurtigmat er kommet for å bli. Den blir sunnere og også mer eksklusiv. De legger til gourmet alternativer på menyen. Det raskest voksende franchise konseptet er igjen McDonalds.
 5. Grønn Bølge

Med forbrukerne stadig mer bekymret for deres innvirkning på sine omgivelser, franchising i en rekke bransjer tilbyr sine miljøvennlige tjenester, som øko vennlig hagestell, rengjøring, solcellepaneler m.m.

6. Velvære Tjenester

Personlig velvære konsepter som massasje, terapi, alternative former for helsetjenester er en speiling av menneskenes realisering av seg selv.

7. Manne Frisører

Dagens frisørsalonger er rettet mot kvinner og nå kommer tilbudene til oss menn.
Her kan vi være alene!

8. Party og begivenhets service

Franchiser tilbyr en rekke tjenester for å hjelpe folk feire spesielle anledninger på kreative måter.

9. Senior pleie

Den 65-pluss befolkningen fortsetter å vokse, og senior-pleie franchising tilbudene vokser sammen med dem.

10. Faglig veiledning

Mens de strammer beltet på andre områder, er foreldre er fortsatt villig til å betale for å hjelpe sine barn gir bedre faglig.

Ønsker du å lese hele artikkelen, klikk på:

http://www.entrepreneur.com/magazine/entrepreneur/2009/december/204094.html