Finansiering av franchise

Finansiering av franchisePRESSEMELDING
5 april 2010, 8:00 am EDT · Anbefal · Post:
Den Bancorp Bank kunngjør strategisk allianse med Franchise Amerika Finance (TM) til å skape en nasjonal SBA Garantert Lending Program for franchisetakere 

Wilmington, Del, 05 Apr, 2010 (BUSINESS WIRE) – Det Bancorp Bank («Bancorp»), et heleid datterselskap av The Bancorp, Inc. (8,95 TBBK, 0,17, 1,94%), kunngjorde i dag en strategisk allianse med Franchise Amerika Finance (TM) for å lage og iverksette en nasjonal SBA garantert utlån program for oppstart og utvidelse franchise bedrifter. Bancorp vil gjøre midler tilgjengelig for nye og eksisterende franchisetakere som oppfyller forhåndsbestemte standarder fastsatt av Bancorp. Programmet vil være begrenset til ca 30 franchise-systemer med målt ytelse og erfaring innen deres virksomhet. Bancorp forventer å skape en betydelig SBA utlån programmet gjennom denne strategiske alliansen.

Diane Gallion, Senior Vice President for The Bancorp Bank, som nylig sluttet seg til Bancorp å etablere Bancorp regjering Garantert Utlån Program sa: «The Bancorp Bank er veldig glade for å gå inn i nasjonale franchise utlån arena. Vi er fokusert på utlån til bare de beste av det beste i franchising, samtidig som økonomien ved å stimulere jobbskaping gjennom en bevist forretningsmodell. » Diane gir mer enn 30 år med SBA og Banking kompetanse til Bancorp og aktivt deltar i The National Association for Statens Garantert Långivere (NAGGL) som National Instructor.

«Dette programmet er den første i sitt slag, og gir et samarbeid mellom långiver og franchisegiver å sette opp en forutsigbar modell for franchise finansiering, sier Ronald Feldman, administrerende direktør i Franchise America Finance (TM). «Franchise America Finance (TM) er laget med beste praksis i franchise utvikling, SBA utlån, og franchisetakere valg.»

Matthew Shay, administrerende direktør i International Franchise Association (IFA) sa, «Det er utlån programmer som dette som kan bidra til å flytte på landet mot økonomisk oppgang. IFA studie på kapital tilgang viser at for hver $ 1 million av utlån inn i franchiseforretningsmodell, 34 bærekraftige arbeidsplasser er skapt. Nyskapende virksomhet som Franchise-Amerika Finansdepartementet vil hjelpe franchise bedrifter vokse og skape millioner av jobber og i stor grad bidrar til landets økonomiske helse. «

Darrell Johnson, president FRANdata sa: «Capital tilgang har blitt nummer én problemet i franchising, påvirker nye enheten vekst, har eierskap overføringer, og til og med enhet rehabilitering. FRANdata identifiserte en nylig trend i lån beslutningsprosess hvor franchisegiver og franchise-system ytelse teller mer. Bancorp er disiplinert tilnærming som betrakter detaljer om merkevaren ytelse er ytterligere bevis på at gode resultater merker blir belønnet. «

For ytterligere informasjon angående Bancorp Banks nasjonale franchise utlån programmet kan du kontakte Diane Gallion på dgallion@thebancorp.com.

Om Franchise America Finance (TM)

Franchise-Amerika Finans («FAF) ble dannet av en gruppe franchising fagfolk for å ta opp tomrommet i kapitalmarkedene for franchising. FAF tjenester er i tillegg til kjernen franchise finansiere tjenester som utføres av Siegel Financial Group (TM). FAF kan gi senior og ansvarlig lånekapital, mezzanine finansiering og sted egenkapital for franchisors og franchisetakere.

Om Bancorp

Den Bancorp Bank, et heleid datterselskap av The Bancorp, Inc. (8,95 TBBK, 0.17, 1.94%) er en FDIC-forsikret forretningsbank som leverer en hel rekke finansielle tjenester og produkter både direkte og gjennom private-label affinitet programmer landsdekkende. Den Bancorp Banks regionale samfunnet bank divisjon tjener behovene til små og mellomstore bedrifter og deres oppdragsgivere i Philadelphia-regionen Wilmington.

Kilde: Bancorp Bank