Fremsnakking og franchise i USA

Fremsnakking og franchise i USA

Fremsnakking

Et bedre ord som inviterer til samarbeid er et "tydelig" konsept.Det er det lettere å bygge et samarbeid på. Tilbake til fremsnakking. At mennesker snakker pent om deg eller det du driver med er nødvendig for at franchisegiver skal kunne vokse og videreutvikle sitt konsept. Det gjelder kunder eller franchisetakere. Dette gjør vi gjennom kommunikasjon i skrift, tale og ikke minst gjennom holdninger. Dette skaper en god kultur i samarbeidet med respekt for hverandre og hverandres rolle. Mandag 23. april ble jeg oppringt av en journalist fra Finansavisen som noen dager før hadde skrevet positive artikler om to av mine kunder, Birk Sport og JobZone. I begge intervjuene hadde kundene referert til meg og pirret journalistens nysgjerrighet. Han googlet meg og ville ha et intervju. En halv time senere sto han på døren og vi snakket i to timer om det som opptar meg mest. Artikkelen kom dagen etter med overskriften "Han er Mr. Franchise". Takk til mine kunder for fremsnakkingen!!

Positive tegn for franchise i USA

Franchising er stort - $ 2.1 billioner i økonomisk produksjon, 825,000 bedrifter og 18 millioner arbeidsplasser - i USA, men det er ikke nødvendigvis den billigste måten å gå inn i virksomheten for deg selv.

Likevel, mange franchising er tilgjengelig som ikke vil koste en formue. Både Franchise Business Review og Entrepreneur.com lister opp Franchisekonsepter hvor investeringen er mindre enn $ 50.000. Noen ganger mye mindre. Og det er en god ting fordi franchise industrien har slitt siden virksomheten lån har tørket opp og egenkapital er redusert.

COMPLETE MUSIC, som tilbyr mobile disk jockey tjenester for bryllup og fester, er en av de Franchisekonsepter du komme til for mindre enn $ 50.000. Komplett Musikkens franchise avgift er så lavt som $ 18 000 og total oppstart investering er så lavt som $ 30 350, sier Entrepreneur.com. Complete Music har solgt franchise siden 1983 og har 173 i USA.

Du vil ikke finne restauranter eller forhandlere som krever store investeringer i eiendom og utstyr på denne listen. Men du kan finne noe enda mer morsomt.

Liker du å danse? Hva med å spille musikk? Liker å jobbe med barn eller eldre? Kanskje du har et talent for å reparere møbler? Alle disse typer virksomheter har lav kost franchising tilgjengelig.

Franchising gjør et comeback som økonomien bedres, ifølge en rapport fra Global Insight til den internasjonale Franchise Association.

Den Franchise Business Index har økt i tre av de siste fem månedene etter å ha falt i midten av 2011, undersøkelsen rapporter.

"Mens indeksen viser vi beveger oss i riktig retning, ville mer sikkerhet i skatte-og regulatoriske miljøer hjelpe franchise bedrifter vokse raskere, skape flere arbeidsplasser og økonomisk effekt ved de lokale, statlige og nasjonale nivå," sier IFA konsernsjef Steve Caldeira.

IFA (International Franchise Assosiation) har også oppdatert sin prognose for franchising.Det nå spår at antallet franchise bedrifter vil øke 1,6% i 2012, vil sysselsettingen øke 2,1% og økonomisk vekst i produksjonen vil stige 5%.

Fordelene med å kjøpe en franchise er vanligvis oppført med en etablert merkevare og en metode for å drive virksomheten som har blitt bevist av franchisegiver. Noen er bedre på disse to faktorene enn andre. Faktisk er det lurt å virkelig sjekke ut et selskap før du investerer i din egen franchise,  inkludert snakke med de som har kjøpt seg inn i systemet allerede.

Eksperter anbefaler på jakt etter en franchise bygget rundt et konsept som har et nyskapende produkt eller tjeneste og en sterk kundebase og en franchisegiver fokusert på sine franchisetakere´s suksess og som ikke bare selger franchise rettigheter til stadig nye franchisetakere.