Godt franchisesystem!

Godt franchisesystem!Espen uttaler til finansavisen:

Overskuddsdeling er nøkkelen - Franchisemodellen og vi er villige til å dele overskuddet er avgjørende for at vi vokser til tross for nedgangstider!
Jobzone er et meget godt eksempel på vellykket bruk av franchisemetoden. I 2001 kom Tom Rune Graarud og Øivind Henriksen til Effectum og ville drøfte etableringen av et nytt konsept. De hadde solgt sitt Personellassistanse. Et selskap med elementer av franchise, men nå ville de gjøre franchise på ordentlig! Som rådgiver er det motiverende å arbeide med kunder som vet hva de vil, og som samtidig er villig til å få ny informasjon, sette seg inn i den og forstå. De hadde tydelige krav og ville ta franchisemetodens essens, arbeide med egne penger, helt ut til medarbeiderne hos franchisetakerne. Jobzone modellen bygger solid på franchisekunnskap, er solid satt sammen og drevet på en profesjonell måte. I 2014 omsatte de for 1.2 milliarder.

Kort oppsummert; en solid franchisemodell og hardt arbeid lønner seg.
Vi er stolte av Jobzone og glade for at adm.dir. Espen Hem Jakobsen også finner tid til å gjør en innsats i Norsk Franchise Forum, NFF, tidligere Norges Franchise Forening. www.norskfranchise.no 

Les hele artikkelen fra Finansavisen her.